Boottocht met de regio

Zonnebloem afdeling

“In één woord fantastisch!” Dat was de reactie van de Zonnebloemgasten uit Chaam bij thuiskomst van de boottocht van de Regio Breda.

Op dinsdag 28 juni bleef het droog en scheen de zon. Precies op de dag dat een boot van rederij De Zilvermeeuw met 230 Zonnebloemgasten aan boord om 10.00 uur vertrok vanuit Drimmelen voor een dagje in en rond de Biesbosch. Er kon dus volop genoten worden van de mooie natuur.

En dat niet alleen. Vier keukenhulpen en elf vrijwilligers voor de bediening zorgden ervoor dat de deelnemers niets tekort kwamen. Gedurende de hele dag waren er lekkere hapjes en drankjes. Tussen de middag werd een dinertje geserveerd. Compleet met voorgerecht en een ijsje na.

Voor de verzorging reisden een arts en vier verpleegkundigen mee. En om de stemming nog wat te verhogen was ook een accordeonist aan boord gestapt en werd er een loterij gehouden. Kortom aan alles was gedacht.

Om vijf uur was het vlaggenschip van De Zilvermeeuw weer in Drimmelen terug. Met een welgemeend “tot volgend jaar” werd afscheid genomen van de medepassagiers en de staf voordat iedereen weer naar huis vertrok.

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk