Bedevaart naar Meersel-Dreef

Zonnebloem afdeling

17 augustus, een stralend zonnige zomerdag. De perfecte dag voor de jaarlijkse bedevaart van de Zonnebloem Chaam samen met de KBO Teteringen.

We mogen dan over de zomer klagen, deze dag was heerlijk, niet te warm, niet te koud. Het kon niet mooier. Daarom kon de viering bij de Lourdesgrot plaatsvinden. Wat was het prettig en vredig toeven onder de bomen bij de grot. “De groene kathedraal” wordt het ook wel genoemd.

Na een welkomstwoord van de voorzitter van de KBO Teteringen begonnen we  de middag met een mooie Eucharistieviering, voorgegaan door Emeritus Pastoor Adri Verheijen en Diaken Vincent de Haas, muzikaal opgeluisterd door het koor “Exaudi Nos” uit Teteringen.

Daarna was het natuurlijk tijd om naar “de Paters” te gaan en te genieten van een kopje koffie met de traditionele appelflap. Ze zijn en blijven ongeëvenaard lekker. Teteringen was met een grote groep mensen en ook uit Chaam was een behoorlijk gezelschap aanwezig. Het liep allemaal prima, het was erg gezellig.  Buiten speelde het orkest “Entre Nous” uit Teteringen, wat het geheel nog een extra feestelijk tintje gaf.

We kunnen weer terugkijken op een geslaagde bedevaart en we kijken al weer uit naar volgend jaar.

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk