Zonnebloemdag in Chaam

Zonnebloem afdeling

De Nationale Ziekendag werd in Chaam voor veel gasten van de plaatselijke Zonnebloem een hele gezellige dag, die begon in de kerk en een vervolg kreeg bij 't Chaamsche Wapen.

Als thema voor de H. Mis was gekozen: “Er kan zoveel meer dan je denkt.” Kapelaan van Velthoven was voorganger. In samenwerking met de Zonnebloem en met muzikale ondersteuning van het parochiekoor werd het een mooie, inspirerende viering.

Het programma werd voortgezet in de grote zaal van ’t Chaamsche Wapen. Voorzitster Marcelle Schram heette de Zonnebloemgasten, hun introducees en de vrijwilligers van harte welkom. Christianne en haar medewerkers schonken een lekker bakje koffie of thee in met daarbij een heerlijke bonbon.

Intussen werd in de keuken de lunch klaargemaakt. We werden verwend met een kop soep, feestelijk belegde broodjes en grote koffiekoeken. Het smaakte allemaal heerlijk. En na het eten was er tijd voor een borreltje of frisdrank.

De stemming, die toch al opperbest was, werd nog verhoogd door de muziek van duo Memory uit Breda. Zij speelden en zongen oude en nieuwe bekende liedjes.

Een mooie, drukbezochte Eucharistieviering. Daarna een zaal vol gezellige mensen, lekker eten en drinken en fijne muziek. Alles bij elkaar was het weer een dag waarop we met veel plezier kunnen terugkijken. 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk