Op bezoek in de Ledevaertkerk.

Zonnebloem afdeling

Dinsdag 15 november 2016 was er een gezellige en leerzame Zonnebloemmiddag in Chaam. Er hadden zich 32 gasten aangemeld om mee te gaan naar de Ledevaertkerk.

We zijn daar zeer gastvrij ontvangen met koffie en thee. De Zonnebloem trakteerde er warme appelflappen bij. Tijdens het drinken van de koffie heeft organist Rob Rauch gezorgd voor muzikale opluistering op de piano. Na gezellig gedronken en gepraat te hebben heeft Bram van Dijk veel verteld over de geschiedenis en het huidige gebruik van de kerk. Iedereen heeft erg geïnteresseerd zitten luisteren. Daarna konden we de kerk gaan bekijken. Ook hier gaf Bram van Dijk nog verdere uitleg en heeft hij de vragen beantwoord die er waren bij de gasten. Rob Rauch heeft ook nog gespeeld op het orgel in de kerk.

Na de uitleg en rondleiding was er een korte quiz om te kijken of de vertelde informatie ook was blijven hangen. Hier werd heel actief aan deelgenomen door alle gasten. De groep met de meeste juiste antwoorden kregen een mooi herfststukje mee naar huis, dat gemaakt was door de vrijwilligers van de Zonnebloem. Als afsluiting werd er een glaasje fris geschonken met wat lekkere hapjes er bij.

De koffie/thee en frisdrank werden aangeboden door de Ledevaertkerk. Bij deze nogmaals onze dank daarvoor. Mede dankzij de inzet van hun vrijwilligers kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde middag.

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk