Nieuwjaarsbijeenkomst met oudhollandse spelen.

Zonnebloem afdeling

Donderdag 12 januari kwamen de gasten en vrijwilligers van Zonnebloemafdeling Chaam in het Skac bij elkaar om te proosten op het nieuwe jaar.

Nadat  voorzitster Marcella Schram de middag had geopend met iedereen van harte welkom te heten en een gelukkig nieuwjaar te wensen, kregen we een kopje koffie of thee met een lekker Zonnebloem-gebakje.

Voor een ieder die dit wilde, waren er verschillende gezelschapsspelen, zoals mens-erger-je-niet, ganzenbord, memorie, sjoelen en een knikkerspel. Onder het genot van een drankje en veel lekkere hapjes vermaakten we ons uitstekend met de verschillende spelletjes. Intussen werd er ook weer volop gebuurt. Omdat we zo druk bezig waren was het snel half 5, tijd om af te sluiten.

We kijken weer terug op een gezellige middag en bedanken de dames van de activiteitencommissie voor de goede voorbereiding en de dames van het Skac voor de gastvrije ontvangst. 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk