Gezellige ontspanningsmiddag met Errug Eej!

Zonnebloem afdeling

Een keer per jaar wordt voor alle gasten van de Zonnebloemafdelingen Alphen, Baarle-Nassau/Ulicoten, Chaam en Riel een gezamenlijke ontspanningsmiddag georganiseerd.

Bovengenoemde afdelingen organiseren dit bij toerbeurt en dit jaar werd de middag in Chaam gehouden.

De zaal van ‘t Chaamsche Wapen was hiervoor buitengewoon geschikt, natuurlijk omdat het er gezellig is en bovendien omdat er een toneel is.

De middag werd verzorgd door het Bredase gezelschap “Errug Eej”. Hoe errug was het? Ja…, errug leuk!

Het gezelschap, van ongeveer achttien dames en heren, bracht bekende liedjes en sketches. Heel veel, maar om maar wat te noemen ‘Wat ruist er door het struikgewas…?’ van Toon Hermans, ‘Het dorp’ van Wim Zonneveld en ‘Kleine, kokette Katinka’ van de Spelbrekers.  Wat heel leuk was waren drie oude dametjes met rollators die zich op het toneel ontpopten als K3. En nog heel veel meer.

De voorstelling was wervelend, niemand die zich tussendoor hoefde te vervelen. Het werd met veel enthousiasme gebracht. Je kon zien dat de artiesten er zelf ook veel plezier in hadden.

Na deze ontspannen, gezellige en vrolijke middag ging iedereen voldaan huiswaarts. De reacties waren heel positief. Goed gedaan Errug Eej. Het was voor herhaling vatbaar.

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk