Muziekquiz bij Zonnebloem Chaam

Zonnebloem afdeling

Op woensdagmiddag 17 mei was de Zonnebloem Chaam te gast bij chaletpark 'de Bosrand' aan de Gilzeweg te Chaam.

21 gasten hadden zich opgegeven om een gezellige middag door te brengen en de muzikale kennis uit vroegere jaren te toetsen.

Onze voorzitster mevr. Marcella Schram sprak een welkomstwoordje en stelde de heer en mevrouw Vos uit Oudenbosch aan ons voor. Dit echtpaar heeft al bij diverse zonnebloemafdelingen een muziekquiz geleid.

Na de koffie en thee met wat lekkers werden de gasten in 4 groepen ingedeeld aangevuld met vrijwilligers. Elke groep bedacht een groepsnaam.

Met behulp van foto's en het luisteren naar muziek werd gestart met de eerste serie van 10 vragen. Daarna volgde nog een serie van 10 vragen.

De vragen varieerden van muziek uit de jaren 20 tot heden. Het deed menige wenkbrauw fronsen. Diverse songfestivalliedjes kwamen voorbij.

De pauze werd gebruikt om een heerlijk ijsje met aardbeien en slagroom te eten. Dit smaakte heerlijk zeker gezien de zomerse omstandigheden.

De muziek ging weer van start en er volgde weer 2 series van 10 vragen.

Onder het genot van een drankje of advocaatje met een hapje werd er diep nagedacht over de antwoorden.

De winnaars waren de gasten van de groep “de viooltjes'. Zij kregen als prijs een mooie vaas met een bloeiende plant.

Om 17.00 uur ging iedereen na deze gezellige middag huiswaarts.

Wij willen graag 'de Bosrand' bedanken en speciaal de dames Annie en Ria van de kantine voor hun hulp en gastvrijheid.

De aardbeien bij het ijs werden geschonken door aardbeienbedrijf Geerts van de Meerleseweg waarvoor ook onze hartelijke dank. Ze smaakten heerlijk.

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk