Bezoek aan Tuincentrum De Bosrand.

Zonnebloem afdeling

Maandagmiddag 6 november stond bij Zonnebloem Chaam een uitje naar de kerstshow bij tuincentrum De Bosrand in Rijsbergen op de agenda!

De Opstapbus en vrijwilligers waren geregeld en de afspraak met De Bosrand gemaakt. De 24 gasten konden  rekenen op een gezellige middag.  Na een kort ritje naar Rijsbergen konden we allereerst genieten van alle bloemen en planten die bij De Bosrand zowel binnen als buiten uitgestald stonden. In het eerste deel van het tuincentrum waren het, buiten, vooral bloemen en planten. Terug binnen gekomen was er al wat meer van een kerstsfeer te zien. Zeker bij het gedeelte waar het grote aanbod van kunstkerstbomen stond. De gasten hadden natuurlijk allemaal hun eigen interesses dus de groep verspreidde zich over het gehele tuincentrum.

Rond drie uur was het tijd voor koffie met appeltaart in het prima restaurant van De Bosrand. Bij zo’n kopje koffie of thee hoort natuurlijk een gezellig gesprek. De koffiepauze liep door die gesprekken dan ook al snel uit en voor we er erg in hadden was het al bijna tijd om naar huis te gaan. Een grote groep van de deelnemers zag toen pas dat de prachtige kerstshow nog moest komen. We hebben nog kans gezien een foto te maken bij de arrenslee, maar moesten toch sneller dan gewenst door naar de kassa. We hebben dus een les voor volgend jaar, eerst naar de kerstshow met zijn verschillende panorama’s en dan pas koffie! Nadat iedereen zijn aankopen, van schopsteel , plantjes en vogelhuisjes tot gebreide muts, had afgerekend zat de gezellige middag er weer op! Duidelijk was wel dat iedereen genoten had en dit bezoek volgend jaar weer op de agenda moet komen!

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk