Op zoek naar het ultieme kerstgevoel

kerstmiddag5jpgjpg

Vrijdag 15 december kwamen de gasten van Zonnebloem Chaam bij elkaar in de stemmig versierde serre van het Skac.

Ze werden door de vrijwilligers van de plaatselijke afdeling verwelkomd met koffie of thee met een heerlijk stuk amandelgebak.

Na het openingswoordje van voorzitster mevrouw Schram ging men samen met zangeres MarieChristien op zoek naar het ultieme kerstgevoel. MarieChristien haalde herinneringen op aan de koude winters en warme kerstdagen van vroeger. Ze vertelde hoe ze dit als klein meisje beleefd had samen met haar ouders en grootouders. Elke herinnering ging vergezeld van een mooi lied. De bekende kerstliedjes werden door iedereen goed meegezongen.

In de pauze en ter afsluiting waren er drankjes en lekkere hapjes. Het werd al een beetje donker toen iedereen weer naar huis terugkeerde met een kerstbloemetje als herinnering aan deze sfeervolle en gezellige middag.

Hartelijk dank aan de familie Leuris voor hun bijdrage, de dames van het Skac voor de gastvrije ontvangst en de Zonnebloem-vrijwilligers voor hun inzet bij deze mooie afsluiting van het Zonnebloemjaar.

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk