Bingo

bingojpg

Zaterdag 17 februari was het zover, de Zonnebloem in Chaam hield voor haar leden en andere liefhebbers haar eerste bingo!

Hoewel de inloop pas om half twee zou beginnen, meldden de eerste deelnemers zich al om één uur!

Samen met het SKAC was de zaal ingericht om een groot aantal bezoekers te ontvangen. Onder aanvoering van Jeanne van den Broek hadden de vrijwilligers voor een groot aantal prijzen gezorgd, Ans de Laat voor lekkere hapjes en de dames van het SKAC voor koffie en drankjes. Dus niets stond een leuke middag nog in de weg.

Met zeven rondes te gaan, die allemaal een eigen thema hadden, zoals thee, slapen, warm en koud en lekker, konden Rinus aan de balletjes en Ton aan de microfoon hun gang gaan! De eerste ronde was even wennen voor de spelleiders en de gasten, maar bij ronde twee zat het tempo er aardig in. De koelbox, kussens, plantjes, flessen wijn en overige prijzen kwamen in handen van de gelukkige winnaars. Op het einde van de middag ging niemand met lege handen naar huis! Als verrassing was er ook nog een cadeautje voor iedereen die niet tot de gelukkige winnaars hoorde.

De organisatie had niet te klagen met 43 deelnemers die, op het eind van de middag, vertelden dat ze erg genoten hadden. Een activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is!

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk