Picknick

picknick-1jpg

Afgelopen vrijdag 25 mei waren de gasten van Zonnebloem Chaam uitgenodigd op het terras van VV Chaam.

De voetbalvereniging werkt nog hard aan alle vernieuwingen rond de tribune. Maar de deelnemers van de Zonnebloem konden op een mooi plekje gaan zitten in de schaduw van de kantine. Toen de zon toch sneller dan verwacht achter het gebouw verscheen, werden de parasols van de rijvereniging geleend.

De gasten werden vanaf 11 uur verwelkomd met een kopje koffie met een lekker koekje. Na de opening door Zonnebloemvoorzitster Marcelle Schram kon begonnen worden aan de picknick. In de kantine stond een uitgebreid buffet klaar met mini-broodjes, salades, gevulde eieren, hartige taart, mini-saucijzenbroodjes en nog veel meer lekkers. Aangevuld met een sapje, frisdrank of koffie kon gesproken worden van een echte picknick.

Natuurlijk werd het toetje niet vergeten: ijs met slagroom en de laatste aardbeien uit de kas, geschonken door Chris en Willeke Geerts. Met een advocaatje met slagroom werd de picknick afgesloten.

Hartelijk dank aan de voetbalvereniging voor de gastvrijheid, aan de familie Geerts voor de aardbeien en aan alle vrijwilligers voor hun inzet.

Voor de vrijwilligers was het ook een geslaagde dag. Zeker na de uitspraak van een van de gasten, die stelde ”dit kun je thuis ook wel eten, maar zo met elkaar is het net een feestje en zó gezellig”! Dat is nu precies waar de Zonnebloem voor staat!

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk