Bedevaart naar Meersel-Dreef

meersel-dreef-1jpg

22 augustus, een stralend zonnige zomerdag en in de RK Kerk het feest van het Onbevlekte Hart van Maria. De perfecte dag voor de jaarlijkse bedevaart van de Zonnebloem Chaam samen met KBO Teteringen.

Na een welkomstwoord van de voorzitter van de KBO Teteringen begonnen we  de middag met een mooie Eucharistieviering, voorgegaan door Pastoor Richard Lobo en muzikaal opgeluisterd door de koren Exaudi Nos uit Teteringen en Laudate Domine uit Dordrecht. We zaten bij de Mariagrot in de tuin, wat dit samenzijn toch extra bijzonder maakte.

Daarna was het tijd om naar de zaal van De Paters te gaan waar koffie en thee met de traditionele appelflap al klaar stonden. We lieten het ons goed smaken en hebben nog een poosje gezellig samen zitten buurten. Intussen konden we genieten van de muziek van het orkest Entre Nous dat op het terras buiten zat te spelen. Rond vier uur reden de Opstapbus en auto’s voor en was het tijd om naar huis te gaan.

We kunnen terugkijken op een geslaagde bedevaart en we kijken al weer uit naar volgend jaar.

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk