Safaripark De Beekse Bergen

de-beekse-bergen-3jpg

In het kader van Het Andere Bedrijfsuitje zijn elf Zonnebloemgasten uit Chaam een middagje naar Safaripark De Beekse Bergen geweest.

Zij waren daarvoor uitgenodigd door medewerkers van het Nationaal Bureau van De Zonnebloem.

Op donderdag 27 september stonden de gastheren en -vrouwen om precies 13.00 uur bij de ingang van het park te wachten met voor elke deelnemer een rolstoel. Onder het genot van een kopje koffie met een lekkere koek kon men eerst met elkaar kennis maken.

Daarna volgde een wandeling door het park. De groep vertrok gezamenlijk, maar in de loop van de middag werden het steeds kleinere groepjes. Zonder moe te worden konden de Chaamse Zonnebloemgasten twee uur lang genieten van het mooie park en de vele dieren. Daarna werd de middag in het zonnetje op het terras afgesloten met een drankje.

De deelnemers waren vol lof over hun gastheren en -vrouwen en Zonnebloem afdeling Chaam is hen heel dankbaar dat ze dit uitstapje voor de gasten mogelijk hebben gemaakt.

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk