Twee keer Kerst

kerstmiddag-3jpg

Het jaar dat de Zonnebloem afdeling Chaam het 55-jarig jubileum vierde werd afgesloten met een mooie Kerstmiddag.

In totaal 65 gasten en vrijwilligers kwamen in de sfeervol versierde serre van het Skac bij elkaar voor deze gezellige bijeenkomst. De koffie en thee bij binnenkomst gingen vergezeld van een schaaltje zoete lekkernijen. Na het welkomswoord door voorzitster Marcelle Schram was er een optreden van het Gils Cabaret. Zij brachten een kerst-special met mooie liedjes, een gesprek tussen Maria en twee koningen, twee pratende kerstbomen, een levende kerststal waarin ook Zonnebloemvrijwilligers acteerden, een herinnering aan het Driekoningen-zingen uit hun jeugdjaren en nog veel meer.

In de pauze en als afsluiting was er advocaat met slagroom en andere lekkere drankjes. En er waren volop hartige hapjes om van te smullen.

Het was al even echt ‘Kerst’ bij De Zonnebloem. Gezellig samen zijn. Verwend worden door de vrijwilligers, die voor de lekkere hapjes, het vervoer en de garderobe zorgden. En na afloop een schaaltje bonbons en een puzzelboekje om mee naar huis te nemen.

Een week eerder mochten acht gasten van Zonnebloem afdeling Chaam aanschuiven bij een kerstdiner in Breda. Het Amerikaanse bedrijf Amgen Europe had 145 Zonnebloemdeelnemers uit de regio een avond aangeboden met lekker eten, muziek en als afsluiting een tombola. Een mooie geste, waar de deelnemers met veel genoegen op terugkijken.

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk