Paasviering

paaslunch-1jpg

Op woensdag 17 april hadden we weer een gezellige bijeenkomst. Deze activiteit stond natuurlijk in het teken van Pasen en de lente.

Na een welkomstwoordje las de voorzitster, Marcelle Schram, een mooi Paas/lentegedicht  voor dat ging over de nieuwe natuur, het nieuwe leven en het loslaten van het oude.

Daarna werden we getrakteerd op een heerlijke Paaslunch, zoals alleen onze activiteitencommissie kan verzorgen. Alle lof voor hen.

Toen we allemaal van de lunch genoten hadden, ons buikje rond gegeten mag ik wel zeggen, kwam Remolda van Gestel met de gasten een paasstukje maken. Ook dat was een groot succes.

Al het groen en bijbehorende paasversieringen waren voor iedereen hetzelfde zoals  in het voorbeeld van Remolda, maar het is leuk te zien hoe alle gasten toch hun eigen karakter erin legden. Het zijn prachtige stukjes geworden, die in vele huizen het Paasfeest zullen opfleuren.

We kunnen weer terugkijken op een geslaagde bijeenkomst en weer uitzien naar de volgende.

(MS)

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk