Kerstmiddag

kerstrefreintjesjpg

Op woensdagmiddag 18 december kwamen er zo’n zestig gasten en vrijwilligers naar de Zonnebloem-kerstviering in het Skac in Chaam.

We werden hartelijk onthaald en naar onze plaatsen begeleid door vriendelijke vrijwilligers van de Zonnebloem. De zaal was feestelijk versierd met natuurlijk ook een prachtig versierde kerstboom. Op elke tafel een mooie kerstversiering met dennenappels en rode besjes staande op een bedje van sneeuw onder een omgekeerd wijnglas, daarbovenop een kaars. Dat gaf een gezellige maar ook feestelijk gevoel voor deze fantastische zangmiddag. De koffie of thee werd ingeschonken en aangevuld met een heerlijk cakekuipje en twee bonbons.

De zanggroep De Refreintjes uit Oosterhout heeft de middag muzikaal verzorgd en de kerstsfeer verhoogd. Zij bestaat uit 4 zangeressen begeleid door hun pianiste.

Voor de pauze brachten zij een aantal Nederlandstalige kerstliederen ten gehore, zoals Nu zijt wellekomen en Stille nacht, die door de aanwezige zonnebloemers uit volle borst werden meegezongen.

In de pauze was er een lekker drankje met hartige hapjes. De zangmiddag werd voortgezet met een aantal Engels- en Franstalige kerstliederen, zoals Noël, Let it snow en We wish you a merry Chrismas.

Na de gebruikelijke afsluitende borrel kregen alle bezoekers nog een mooi versierd kerstboompje mee naar huis.

De vrijwilligers hadden het weer goed voor elkaar om het voor de deelnemers tot een gezellige middag te maken.  

Wij, het bestuur van Zonnebloem Chaam, wensen U allen een gezond en gelukkig 2020!!

(KdS)

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk