Bedevaart naar Meersel-Dreef

bedevaart-2jpg

Het is een goede gewoonte dat de Zonnebloem uit Chaam rond 15 augustus, het feest van Maria Ten Hemelopneming, naar Meersel-Dreef op bedevaart gaat.

Helaas kon de eucharistieviering vanwege de regen niet bij de grot in de Mariatuin gehouden worden. Maar we waren welkom in de mooie kerk van de paters voor een H. Mis met twee heren. Het was een sfeervolle dienst waarin het koor voor deze speciale gelegenheid ook veel bekende Marialiederen zong.

Zoals gebruikelijk werd het programma vervolgd in de taverne naast de kerk. De Zonnebloemgasten en -vrijwilligers lieten zich de koffie, thee en appelflap goed smaken. Op het terras speelde intussen het orkest Entre-Nous uit Teteringen. We herkenden leuke liedjes en melodietjes van vroeger en nu. Rond vier uur was het weer tijd om naar huis te gaan met de uitnodiging voor een volgende bijeenkomst op zak. We kijken met veel genoegen terug op een mooie middag in Meersel-Dreef.

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk