Mooie Zonnebloemdag in Chaam.

zonnebloemdag-3jpg

Zondag 8 september werd in Chaam Zonnebloemdag gevierd. Het was een sfeervolle dag met een ingetogen start en een vrolijk einde.

In de mooi versierde parochiekerk stond de eucharistieviering niet alleen in het teken van Maria Geboorte, maar ook de Zonnebloem-gedachte “aandacht voor elkaar” werd benadrukt in de preek van kapelaan Ceriani en in de vele teksten en liederen.

Na de kerkdienst stond in ’t Chaamsche Wapen een lekker bakske koffie en thee klaar. Tijd om gezellig bij te kletsen. Al gauw werd de soep opgediend en werd het stiller aan de tafels. Vrolijke zuiderbuur Jos Bluekens liep intussen als een troubadour met zijn accordeon door de zaal. Na de soep kwamen schalen met heerlijke broodjes en koffiekoeken op tafel. Wat een verwennerij! Het smaakte allemaal even heerlijk.

Na het eten konden de Zonnebloemgasten, hun introducees en de aanwezige vrijwilligers nog een uurtje luisteren naar vrolijke, veelal bekende liedjes van vroeger en nu. De middag werd afgesloten met een drankje.

Zonnebloem Chaam kijkt terug op een mooie Zonnebloemdag en de gasten mogen een volgende activiteit tegemoet zien op maandag 4 november.

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk