De zon scheen extra op Zonnebloemdag

mandjesjpg

Zondag 13 september was een bijzonder zonnige dag. Officieel is het dan Nationale Ziekendag maar in Chaam vieren we Zonnebloemdag.

Jaarlijks vieren wij dit met een mooie Eucharistieviering in de kerk, gevolgd door een feestelijk samenzijn. Helaas was het dit jaar niet verantwoord om dit feest te laten doorgaan omdat de mensen om wie het gaat extra kwetsbaar zijn. Daarom zijn de vrijwilligers van de Zonnebloem Chaam op het idee gekomen om een goed gevuld mandje met allerlei lekkers te gaan bezorgen bij alle Zonnebloemgasten. Iedereen was geïnformeerd per brief dat er die dag een verrassing ‘op het menu’ zou staan en we kregen spontane en blijde reacties op dit initiatief. We hopen natuurlijk dat we later weer kunnen starten met de bekende Zonnebloemactiviteiten, maar we kunnen ondanks alle beperkingen ook nu nog heel veel doen, zoals een telefoontje, een bezoekje op gepaste afstand, een bloemetje of ander aardigheidje. “Er kan zoveel meer dan je denkt” is de slogan van de Zonnebloem en niets is minder waar.

CvN

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk