Kerstmoment en terugblik 2020

kerst-6jpg

De periode rond de feestdagen is voor veel van onze Zonnebloemgasten helaas minder feestelijk. Onze geplande gezellige samenkomst, waar iedereen altijd naar uitkeek, konden we dit keer niet uitvoeren.

En zo eindigen we 2020 zoals we al vanaf maart hebben ingezet. Geen uitjes en bijeenkomsten, maar wel een goed gevuld alternatief programma. Van de chocolade Chaamse Kip tot het fleurige herfstmandje. Onze vrijwilligers organiseerden, stelden samen, voerden uit en brachten alles bij de mensen thuis. We zijn onze vrijwilligers dan ook veel dank verschuldigd voor hun onvermoeibare inzet! Zij zijn door zowel de Gemeente Alphen-Chaam als door de Zonnebloem Chaam in het zonnetje gezet.

Om rond de feestdagen onze gasten blij te maken hebben we iedereen voorzien van een geschenkbon van Bakkerij van Gils. Een geschenk dat ieder gewenst moment kan worden besteed voor een gezellig moment thuis of later wellicht weer buiten de deur. Een extra initiatief kwam van de Overheid, n.l. een bijdrage onder het motto ‘Een klein gebaar’. Dit hebben wij gebruikt voor de aankoop van een rode Kerstster-plant, die menig vertrek in Chaam nog een tijdje zal sieren.

CvN

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk