Een fleurig voorjaarsbloemetje.

primulas-2jpg

Zonnebloem Chaam vrijwilligers ‘maken er een potje van’! En dat potje ziet er fleurig uit, zodat de bloemetjes naar keuze binnen of buiten kunnen worden gezet.

 

Dit is één van de vele initiatieven van onze altijd actieve vrijwilligers om juist in deze tijd, waarin we niets buitenshuis kunnen organiseren, een vrolijke noot thuis te brengen bij onze gasten. In maart begint weliswaar de meteorologische lente, maar buiten kan het nog altijd erg fris en grijs zijn. Er wordt juist dan volop gezocht naar een aardigheidje waar onze gasten wat langer plezier aan kunnen beleven. En primula’s zijn nu wel zo’n beetje de meest vrolijke bloemetjes die we kunnen bedenken. Op tafel, de vensterbank, het balkon of in de tuin. Onze vrijwilligers, die in de activiteitencommissie zitten, organiseren en onderhandelen over prijzen en sponsoring en zorgen ervoor dat alle 48 mandjes worden ingepakt en opgeslagen, waarna we Chaam van centrum tot buitengebied doorkruisen om iedereen te voorzien van een beetje gezelligheid. Indien enigszins mogelijk en alle corona maatregelen kunnen worden nageleefd, combineren we het afgeven met een kort gesprek of bezoekje.

CvN

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk