Als de zomer niet naar ons komt ..... brengen wij de zomer thuis

aardbeien-1jpg

Dat was het motto van onze Zonnebloem-vrijwilligers rond de feestelijke periode van Koningsdag tot Bevrijdingsdag, die qua weer toch wat kil en nat verliepen. En wat is er nu meer zomers dan een heerlijk bakje Zomerkoninkjes, voor een ‘weggeef’ prijsje gesponsord door Ard Mulders van BoMu Fruit aan de Gilzeweg in Chaam. 

Ofschoon de vaccinaties steeds meer hun werk doen om het coronavirus te bestrijden, kan er voorlopig nog niets in groepsverband worden georganiseerd. Daarom doen de vrijwilligers van de Zonnebloem Chaam er alles aan om de gasten toch wat op te vrolijken.

Op Bevrijdingsdag werden de bakjes, voorzien van een mooie kaart met een opbeurend berichtje, direct van de kweker thuisgebracht bij onze gasten, die blij verrast waren met dit gebaar en het contact. Gesprekken met onze gasten vertellen ons hoe zwaar de eenzaamheid hen valt, wanneer zelfs het potje kaarten met familie of vrienden is weggevallen.

Van harte hopen we dat onze gasten, maar ook alle oudere en kwetsbare dorpsgenoten, de komende tijd in goede gezondheid én met goede moed doorkomen.

 

 

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk