licht aan het eind van de tunnel!

appeltaartje-1jpg

Het Bestuur van de Zonnebloem Chaam is op 1 juli sinds lange tijd weer bijeen gekomen. Voorzichtig kunnen we weer gaan werken aan gezamenlijke activiteiten voor onze gasten.

Maar voor dit moment was het bezorgen van een heerlijk appeltaartje nog de beste optie. Jong geleerd is oud gedaan! Onze vrijwilligers blijven actief meedenken over verrassingen die we onze gasten kunnen bezorgen, zodat ook die momenten weer een lichtpuntje betekenen in het nog altijd eenzame bestaan van vele gasten. Hoe leuk is het dan als het feestelijk ingepakte appeltaartje bezorgd wordt met de enthousiaste hulp van 2 jonge bakkertjes. Liselotte en Ties hielpen met veel plezier mee om de taartjes uit te delen en brachten een extra vrolijke noot aan huis.

Er wordt nu weer druk gewerkt aan het Zonnebloem-programma vanaf augustus tot eind van het jaar. Met de vertrouwde activiteiten in aangepaste vorm, zoals die op dat moment van toepassing zullen zijn. Want, we zijn er misschien bijna, maar zeker nog niet helemaal.

CvN

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk