Herfstmiddag.

herfstactiviteit-4jpg

34 Gasten van Zonnebloemafdeling Chaam meldden zich aan voor de creatieve middag op 29 oktober in het Skac. De pompoen op de uitnodiging was de enige aanwijzing die ze kregen over het programma.

De middag werd begonnen met een kop koffie of thee met een lekker paddenstoelcakeje en een herfstbonbon. Daarna werden de knutselmaterialen uitgedeeld. Voor iedereen was er een pompoen als basis. Het zwaarste werk, het uithollen, was vooraf al gedaan door Johan Voermans. Er was volop keuze uit allerlei bladeren, zaden, knoppen, appeltjes en bloemen om van de pompoen een mooi herfststukje te maken. Er werd met veel enthousiasme gewerkt en dat was te zien aan de resultaten. De werkstukken waren allemaal even prachtig. Met het gebruik van dezelfde materialen had iedereen toch een eigen, unieke creatie gemaakt.

Tijd voor pauze, een drankje, hapjes en weer even bijpraten. Omdat er later in de middag regen voorspeld werd en de wolken al dreigden werd de geplande loterij iets eerder gehouden dan de bedoeling was. Alle gasten mochten zelf een nummertje trekken en voor iedereen was er een prijsje.

We kijken terug op een heel geslaagde middag en de deelnemers kunnen thuis nog genieten van een mooi herfststukje.

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk