Kerstmomentje 2021

kerst-1jpeg

We hadden ons er allemaal zo op verheugd: alles was gereed gemaakt om onze gasten een feestelijke kerstmiddag te bezorgen met een optreden van de bekende zangeres MarieChristien.

Helaas hebben we – niet voor het eerst – weer moeten besluiten om deze bijeenkomst te schrappen. We hebben inmiddels aardig wat ervaring opgebouwd met het vinden van creatieve en aantrekkelijke oplossingen. De vrijwilligers in onze activiteitencommissie gingen dan ook direct aan de slag om een mooi kerstgeschenk samen te stellen, dat weer persoonlijk werd thuisgebracht bij onze gasten.

Verborgen achter de feestelijke kerstboom met kleine snoeperijtjes, ging een geschenkbon schuil van de Coop, om in 2022 te gaan besteden. Met de royale keuze in deze supermarkt, zal het niet moeilijk zijn om iets van ieders gading te vinden.

Onze gasten reageerden weer blij verrast en vonden, naast het mooie gebaar, ook de kleurrijke en met zorg samengestelde verpakking, een feestje om te zien en uit te pakken. Laten we hopen dat we volgend jaar weer ouderwets bij elkaar kunnen komen.

CvN

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk