Bingomiddag.

bingo-1jpg

Wat hebben we hiernaar uitgekeken! Onze 36 Zonnebloemgasten en 10 vrijwilligers die bijeenkwamen op 12 maart in het Skac gebouw om bingo te spelen.

 

En er werd niet alleen serieus en bijna fanatiek gespeeld om de mooie themaprijzen die er beschikbaar waren. Ook het samen buurten met heerlijke hapjes en feestelijke drankjes hoorden erbij. Welkom geheten met koffie/thee en fleurige paaseitjes draaiden onze vrijwilligers Rinus en Annemie van Enschot zich warm achter de bingomolen, daarbij geassisteerd door Francis van Erk. Ons bestuurslid Activiteiten Jeanne van den Broek had een aantrekkelijk pakket prijzen samengesteld met thema’s als ‘boodschappen’, ‘bloemen’, ’spelletjes’ enz. Dit altijd weer met de uitdaging om de mooiste prijzen voor de kleinste ‘prijsjes’ te verzamelen. Want met een klein budget willen we groot plezier brengen. De prijzen kwamen goed terecht bij de aandachtig en in stilte spelende gasten. En voor wie geen prijs had, was er nog een loterij met troostprijzen. En zo werd het een geslaagde middag en keerde iedereen tevreden huiswaarts, daarbij uitkijkend naar de volgende Zonnebloem bijeenkomst!

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk