MarieChristien was bij ons

paasmiddag-6jpg

“We zijn hier maar op vakantie, we kunnen niets overdoen. Dus laten we van elke dag een feestje maken. Het geluk zit in kleine dingen, het kost niets”

Dit was ongeveer de boodschap van het optreden van MarieChristien op zaterdag 9 april met haar programma getiteld “Ritme”.

En ritme zat erin. Haar optreden was wervelend, sprankelend, vol optimisme, geïnspireerd door de lente, de zon, de bloemen, de mooiste tijd van het jaar. Het werd een vrolijk lentefeest met diepere betekenis.

Natuurlijk zit het leven vol van bergen en dalen, maar probeer het leven te vieren klonk door in haar mooie liedjes, die eigenlijk gingen over het gewone leven.

En zoals één van de gasten opmerkte: “Alles wat ze zingt is waar”.

Zo hebben de Zonnebloemgasten uit Chaam genoten van een hele fijne, ontspannende middag, die in het teken stond van Pasen met natuurlijk lekkere paas traktaties. De activiteitengroep liet zich weer van haar beste kant zien. Daar zijn we heel blij mee.

M.S.

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk