Vier de lente lunch

lentelunchjpg

Donderdag 19 mei waren de gasten van Zonnebloem Chaam te gast bij de plaatselijke voetbalvereniging voor “Vier de lente lunch”.

Het was een zomerse temperatuur, doch met de weersvoorspelling dat het wel eens niet helemaal droog zou blijven, was er besloten om gebruik te maken van de kantine. Dat dit een goede keus was, bleek enkele uren later toen er een hoosbui kwam en zelfs een parasol op het terras omwaaide.

De gasten werden vanaf 11 uur verwelkomd met een drankje en een hartig hapje. Daarna werd een kop verse aspergesoep aan tafel geserveerd. Aansluitend stond een uitgebreid buffet klaar met diverse broodjes, salades, gevulde eieren, gehaktballetjes, gevulde tomaatjes, hartige taart, zoetigheden en nog veel meer lekkers, zodat men een uitgebreide keuze kon maken. Dit alles werd aangevuld met een sapje, frisdrank of koffie. Als toetje was er ijs met aardbeien en slagroom.

Hartelijk dank aan de voetbalvereniging voor de gastvrijheid en wat is het een fijne plek om daar gasten te mogen verwelkomen.

Ook heel veel dank aan de vrijwilligers die er een feestje van hadden gemaakt. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde middag.

JvdB

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk