Spelevaren in de Biesbosch

biesbosch-chaam-2-lowresjpg

Vermoeid maar zeer tevreden zijn de gasten van de Zonnebloem Chaam op donderdag 2 juni teruggekeerd van een geweldige dag met de Zilvermeeuw door de Biesbosch en nog veel verder.

Want met een tocht die om 10 uur start en eindigt om 16.30 uur, varen we tot voorbij de Moerdijkbruggen via de Dordtse Kil naar Dordrecht en Zwijndrecht, HardinxveldGiessendam en dan via het sluisje bij Werkendam weer terug door de Biesbosch naar Drimmelen. Na een lange periode van eenzaamheid en beperkingen, was dit een uitje waar lang naar uit werd gekeken en waar vele contacten weer werden opgepakt sinds de laatste tocht in 2019. Ook het weer speelde mee en met een stralend zonnetje en een heerlijke temperatuur van 21°C, was het extra genieten van het afwisselende landschap dat aan ons voorbij gleed. De gasten kwamen niets te kort en werden gedurende de hele tocht verwend met koffie/thee, hapjes, drankjes en een uitgebreide warme lunch, terwijl een accordeonist de gezellige sfeer nog eens extra ondersteunde. Daarna was er een loterij met vele leuke prijsjes en daar waren onze gasten uit Chaam zeer fortuinlijk met maar liefst 4 prijzen! Na het zingen van het Zonnebloemlied, meerde de boot weer aan in Drimmelen en kon iedereen met eigen vervoer of met de ABC Opstapbus weer tevreden huiswaarts keren.  CvN

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk