Zonnebloem Chaam ‘maakt er een potje van’

spelletjesmiddag-10jpeg

Een potje kaas rollen, klomp mikken of liever koe melken? Ook de herfst heeft zijn charme, want na de vele buitenactiviteiten afgelopen zomer, is het weer leuk om binnen samen iets gezelligs te doen.

Zo dacht de Zonnebloem activiteitencommissie er ook over en organiseerde daarom een spelletjesmiddag met als thema ‘De boerderij’. De Zorgboerderij in Chaam leende ons een kist uit met allerlei spelletjes en er was ook een koe beschikbaar die gemolken moest worden. Iedereen deed enthousiast mee en af en toe waren er ook hilarische momenten, vooral bij het koe melken maar ook als de ringen en ballen ver van het doel terecht kwamen en in de verste uithoeken moesten worden gezocht. Naast het plezier dat iedereen hiermee had, maakten we het nog een beetje spannender door een wedstrijdelement in te brengen. Zo waren er voor de winnaars 6 prijzen beschikbaar en voor iedereen, die niet tot de gelukkigen behoorden, was er een troostprijsje. Naast de spelletjes was er natuurlijk ook voor iets lekkers gezorgd bij de koffie en bij het drankje waren weer heerlijke hapjes gemaakt, zodat ook het gezellig bijbuurten niet op een lege maag hoefde te gebeuren. Het was een heel geslaagde middag met dank aan de Zorgboerderij en aan alle vrijwilligers die weer hun beste beentje hebben voorgezet. 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk