Een muzikale Kerst.

kerstmiddag-5jpeg

De sfeer in het Skac was weer als vanouds en dat was op de eerste plaats te danken aan de grote opkomst van de Zonnebloem gasten om samen een middag in kerstsferen door te brengen.

Heerlijke appeltaart bij de koffie en thee en een bevlogen optreden van het Chaamse gospel/popkoor ‘All4You’ maakte het feest compleet. ‘De romantiek van Kerst’ is een prachtig gedicht dat werd voorgelezen door Jeanne van den Broek, bestuurslid Activiteiten. En met een passend einde gaf het ons allemaal wat mee ter overweging: “Die rust, die tijd, die interesse, die warmte, eigenlijk kunnen we toch nooit zonder? Als we dat weten vast te houden, is de romantiek van Kerst niet een klein, maar juist een heel groot wonder!”

Wie nog geen kennis had gemaakt met ons Chaamse gospel/popkoor ‘All4You’ werd aangenaam verrast. De kerstliederen varieerden van de traditionele Nederlandse liedjes tot internationale deuntjes die iedereen bekend in de oren klinken. En meezingen kon natuurlijk met de aangeleverde teksten.

De activiteitencommissie heeft weer alle registers opengetrokken om de smakelijkste hapjes te maken en deze te verpakken in oergezellige kerstvormpjes. Het Skac zorgde met de fraai versierde kerstboom voor een extra feestelijke sfeer. Bij vertrek kregen alle gasten nog een klein kerstgeschenkje mee en voor de gasten die niet aanwezig konden zijn, werd het geschenkje thuisbezorgd, zodat alle Chaamse Zonnebloemgasten een tastbare herinnering hebben aan Kerstmis 2022.

CvN

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk