Voorstelling ‘Een rits te ver’ van het Nieuw Alphens Theater

7d7d5b9f-b850-4240-a50f-db0b5daa1c77jpg

We hebben er lang naar uitgekeken, maar op zaterdag 4 maart 2023 was het zover.

Met 15 gasten stapten we in de Opstapbus of de auto om naar Alphen af te reizen om in het sfeervolle Theater den Heuvel een voorstelling bij te wonen van de klucht ‘een rits te ver’.

De zaal was gevuld met Zonnebloemgasten vanuit de verre omtrek en iedereen kon plaats nemen aan de tafels waar ook bijgepraat kon worden over de laatste dorpsontwikkelingen.

‘Een rits te ver’ is een doldwaze komedie, geschreven door Jon van Eerd, de meester der verwarring. En dat kwam vanaf het eerste moment ook voorbij. Op de camping, waar de acteurs van het Nieuw Alphens Theater hun kunsten vertoonden, vonden de meest kolderieke misverstanden plaats waardoor ze de lachers veel en vaak op hun hand kregen.

Zowel bij aankomst als in de pauze was alles perfect geregeld door de organisatie van het theater, waardoor iedereen snel zijn of haar plekje kon vinden en in de pauze werd voorzien van een drankje naar keuze.

De climax kwam, zoals gebruikelijk, in het laatste deel van de voorstelling, waarin alle misverstanden werden opgelost en de acteurs hun welverdiende bloemen en applaus in ontvangt konden nemen. Het was een zeer geslaagde middag die de gasten zich nog lang zullen herinneren.

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk