Zonnebloem Chaam op bedevaart naar Meersel-Dreef

img6223jpeg

Donderdagmiddag 10 augustus is de Zonnebloem Chaam met 26 gasten naar Meersel-Dreef geweest. Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan vanwege de hitte.

Dus wat hadden we er zin in om weer met onze gasten naar Meersel-Dreef te gaan. Deze keer scheen de zon en de temperatuur was erg aangenaam, dus we hadden geluk. Om 13.30 uur begon de Heilige Mis bij de grot in het Mariapark. De gasten genoten erg van de mis in de buitenlucht, velen gingen vroeger met de fiets naar Meersel-Dreef om de mis zowel in de kerk als in het park bij te wonen. Het koor zong mooie liederen en velen konden meezingen. Na de mis werden er nog vele kaarsjes aangestoken.

Hierna hadden we allemaal wel zin in een kopje koffie of thee, deze werd in het zaaltje bij de Paters geserveerd. En niet te vergeten met een heerlijke appelflap, dit ging er met veel smaak in. Er werd gezellig gepraat over van alles en nog wat. Veel gasten van de Zonnebloem wonen alleen, wat is dit dan een mooie gelegenheid om weer eens bij te kletsen met andere mensen, die je in dagelijks leven niet tegenkomt. 

Ook aan deze gezellige middag komt een einde en na een afscheidswoordje ging iedereen weer met een goed gevoel naar huis. Hierbij willen we iedereen bedanken die meegeholpen heeft om deze middag te doen slagen.

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk