Een mooie Zonnebloemdag in Chaam

1-zbdag23jpeg

Zondag 10 september kwamen de gasten en vrijwilligers van Zonnebloem Chaam bij elkaar om de jaarlijkse Zonnebloemdag te vieren.

Buiten was het erg warm, maar in het Skac was het, dankzij de airco en de extra kannen koud water, goed toeven. De versiering van de zaal en tafels was aangepast aan het 60-jarig bestaan van de afdeling.

Na het openingswoordje van voorzitter Marcelle Schram werd een korte, mooie gebedsdienst gehouden met diaken Fennema als voorganger. Er waren inspirerende teksten en de liederen werden goed meegezongen. De dienst werd afgesloten met het opsteken van een kaarsje voor alle overleden gasten van het voorbije jaar.

Daarna was het tijd voor de lunch, klaargemaakt en geserveerd door de vrijwilligers van de afdeling. Men had de keuze uit tomaten- of groentesoep, een keur aan heerlijk belegde broodjes en verschillende koffiekoeken. Het was een echt feestmaal.

Voor de ontspanning in het middagprogramma was ditmaal gekozen voor het geliefde spelletje bingo. In drie rondes werd gespeeld om de prijzen in verschillende thema’s. Naast het opnoemen van de nummers vermaakte Ton Vosters de aanwezigen met allerlei wetenswaardigheden. De pauze tussendoor werd gebruikt voor een extra drankje en om gezellig bij te kletsen. Als afsluiting was er een loterij zodat iedereen met een prijsje naar huis kon gaan.

Zonnebloem Chaam dankt diaken Fennema, haar vrijwilligers en de dames van het Skac voor hun inzet en medewerking aan deze mooie Zonnebloemdag. We kijken uit naar 26 oktober, de oprichtingsdatum van de afdeling, als we officieel het 60-jarig bestaan gaan vieren.

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk