Traditionele aftrap van het jaar met de Zonnebloem Chaam

bingo24-1jpeg

Ruim 30 gasten en 10 vrijwilligers ontmoeten elkaar op zaterdag 27 januari in het Skac gebouw om bingo te spelen. Ook mochten er introduce’s worden uitgenodigd om kennis te maken met de Zonnebloem.

En er werd niet alleen serieus gespeeld om de mooie prijzen die er beschikbaar waren. Het samen buurten met heerlijke hapjes en drankjes is minstens zo belangrijk.

Welkom geheten met koffie/thee en een heerlijke stroopwafel, draaiden onze vrijwilligers Rinus en Annemie van Enschot zich warm achter de bingomolen. Ons bestuurslid activiteiten Jeanne van den Broek had een veelzijdig pakket prijzen samengesteld, van ‘klein maar fijn’ tot 3 royale hoofdprijzen bestaande uit rijk gevulde tassen en een propvolle koektrommel. Dit altijd weer met de uitdaging om de mooiste prijzen tegen de laagste kosten te verzamelen. Want met een klein budget willen we groot plezier brengen.

De prijzen kwamen ook nu weer goed terecht bij de aandachtig spelende gasten. En voor wie geen prijs had, was er nog een loterij met troostprijzen. En zo werd het een geslaagde middag en keerde iedereen tevreden huiswaarts, daarbij uitkijkend naar de volgende Zonnebloem bijeenkomst!

Meer informatie en foto’s vindt u op www.onsalphenchaam.nl

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk