Een Oranjefeestje tijdens de Zonnebloemmiddag in Alphen!

1-regiomiddag-zbjpeg

Dit jaar werd de Zonnebloem regiomiddag voor de afdelingen in Alphen, Chaam, Baarle-Nassau/Ulicoten en Riel georganiseerd door Alphen en wat hebben we weer genoten!

We gingen van start met de gebruikelijke kop koffie die dit jaar gepaard ging met een heerlijk Oranje gebakje. Daarna kwamen tot ieders verassing ‘Max en Willem’ langs die ons met een medley van liedjes alles vertelden over hun ontmoeting, het trouwen en hun liefde voor elkaar. Dus via “In Spanje, in Spanje, in Spanje, in Spanje schijnt altijd de zon” kwamen we na een hele reeks uiteindelijk met “Sweet Maxima, oh, oh, oh”, bij de pauze. Tijdens de pauze nog een lekker drankje en weer door met het oranjefeestje!

Na de pauze werden geïnformeerd over de kinderen Amalia, Ariane en Alexia en hoe ze met hen “naar de speeltuin” gingen. Toen gingen Willem en Maxima pas echt los en maakten er een muzikaal verhalenfeestje van. Met onder andere “we like to party”, “meters bier”, “jij krijgt die lach niet van mijn gezicht”, “Maxima vrouw van mijn dromen” en “vakantie in Rio” hebben we een muzikaal inkijkje in hun leven gekregen.

Op het einde van de middag werd de voorzitter van de afdeling Alphen ook nog ‘geridderd’. Dit was echter wel voor het hele team. Vanwege de bezuinigingen moesten ze het echter allemaal met die ene onderscheiding doen! Zonnebloem Alphen heeft iedereen met het duo “Behoorlijk Kuijs” een geslaagde middag bezorgd, wij hebben weer genoten!

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk