Afscheid van ‘Mevrouw Zonnebloem Chaam’

Tijdens de 2 jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst op 23 februari 2023 namen we afscheid van Corry van Ginneken als bestuurslid bezoekwerk.

In 2013 was de Zonnebloem in Chaam nauwelijks actief en op initiatief van de Zonnebloem Baarle-Nassau, werd de heroprichting opgepakt door een groep gemotiveerde vrijwilligers, waaronder Corry van Ginneken die nu, 10 jaar later, afscheid heeft genomen als bestuurslid, maar nog wel vrijwilligerswerk blijft doen. Namens vrijwilligers en bestuur kreeg ze een fleurige bos bloemen overhandigd.

Corry is voor de gasten al die jaren het gezicht van de Zonnebloem Chaam geweest en kent het wel en wee van vrijwel iedereen. Een bezoekje, een telefoontje, een kaartje, een afscheid op de begrafenis, niets ontsnapte aan haar aandacht en daarnaast was ze een inspirerend bestuurslid met haar kennis en ideeën.

Door haar vertrek is een vacature ontstaan voor het bestuurslid bezoekwerk, die een groot hart heeft voor de kwetsbare medemens in ons dorp en zich hiervoor wil inzetten. Heeft u belangstelling of wilt u meer weten hierover, meldt u dan bij het secretariaat 

Ciska van Nispen M 06 51 42 56 22 

E ZonnebloemChaam@outlook.com

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk