De Coop statiegeld actie gaat per 1 april 2023 van start voor De Zonnebloem Chaam

Als je gelooft in de kracht van ‘samen’ zet je je in voor elkaar. Voor de straat, voor de buurt. Dat vinden we bij Coop belangrijk. Daarom kunnen Coop klanten hun statiegeld doneren aan een goed doel.

Dit keer is De Zonnebloem Chaam geselecteerd om gedurende drie maanden uw donatie te ontvangen, die door Coop Laurijssen Chaam wordt verdubbeld! Een geweldig initiatief dat een extra feestelijk tintje krijgt vanwege het 60-jarig jubileumjaar van onze Chaamse afdeling.

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We brengen mensen bij elkaar, die door hun beperkingen weinig de deur uit kunnen. We staan voor ze klaar en dat willen onze vrijwilligers nog vele jaren blijven doen. We krijgen er zoveel plezier en dankbaarheid voor terug.

Dus levert u uw flessen en blikjes in vanaf 1 april t/m 30 juni 2023, dan hopen en vertrouwen we op uw gulheid, waarmee we onze deelnemers nog meer bijzondere momenten kunnen bieden.

Wilt u zich aanmelden als deelnemer en genieten van de gezellige en afwisselende activiteiten of voelt ú zich betrokken bij het belangrijke werk van de Zonnebloem in Chaam, meldt u dan aan als vrijwilliger. Contact gegevens secretariaat: Ciska van Nispen.

M 06 51 42 56 22 – E ZonnebloemChaam@outlook.com

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk