Dank aan onze jubileumsponsors: Onze deelnemers dit jaar extra in het zonnetje!

Het jubileumjaar 2023 loopt ten einde en we kunnen al bijna terugkijken op een bijzonder jaar met veel activiteiten. U heeft hier een steentje aan bijgedragen, waarvoor onze hartelijke dank.

Meer dan 70 deelnemers met een beperkte mobiliteit, waardoor ze weinig naar buiten gaan, kijken zo’n 10 keer per jaar uit naar het samenzijn met anderen om te genieten van een drankje en hapje tot een complete lunch, een gezellige bingomiddag, het optreden van artiesten en muzikanten, het samen knutselen aan een paas- of herfststukje en uitjes naar het Nieuw Alphens Theater of Meersel-Dreef.

Voor onze deelnemers, die vrijwel geen mogelijkheden meer zien om aanwezig te zijn, bezorgen we regelmatig een geschenkje aan huis, waardoor ook zij zich niet vergeten voelen.

Het Zonnebloem vrijwilligersteam zet zich onverminderd in om onze deelnemers te verwennen en te amuseren, zij koken, creëren en organiseren, zorgen voor vervoer en bezoeken onze deelnemers aan huis als daar behoefte aan is.

Voelt u zich ook in 2024 betrokken bij het belangrijke werk van de Zonnebloem in Chaam, en wilt u ons steunen, maak dan uw bijdrage over op rekeningnummer: NL68 RABO 0110 1045 01 t.n.v. Zonnebloem Chaam, o.v.v. Donatie 2024.

 

Ciska van Nispen-Streefkerk

0651425622
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk