Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Corona virus

Brief van onze directeur Marc Damen

Aan allen,

Het is een onwerkelijke tijd, die we de rest van ons leven zullen herinneren. Laten we hopen dat we zo snel mogelijk de draad weer kunnen oppakken.

Als Zonnebloem willen we onze gasten en deelnemers onbezorgde momenten bezorgen om hen aangesloten te houden bij de samenleving. Helaas staat dat op dit moment onder druk. Wij volgen allemaal de officiële berichtgeving op de voet en nemen aan de hand daarvan besluiten waar nodig en geven adviezen waar dat kan. Want er is ook nog altijd ons gezonde verstand. 

Ongetwijfeld hebben jullie je samen met jullie vrijwilligers en deelnemers erg verheugd op afdelingsvakanties en andere activiteiten. Het is lastig om vanuit het nationaal bureau in Breda de situaties op lokaal niveau exact in te schatten. De veiligheid en gezondheid van onze deelnemers en vrijwilligers tijdens activiteiten zijn voor ons echter topprioriteit. We hebben daarom moeten besluiten om álle activiteiten tot en met zondag 3 mei te annuleren. Dit betreffen afdelingsvakanties, vaarvakanties met het MPS en ook groepsactiviteiten waaronder vergaderingen. We hebben extra maatregelen getroffen, omdat we het zekere voor het onzekere willen nemen.

De hoop en verwachting nu is dat vanaf maandag 6 april het openbare leven langzaam weer op gang gaat komen. Dat zal stapsgewijs gebeuren. Bij de Zonnebloem hebben we te maken met kwetsbare mensen, die bij vakanties en activiteiten ook nog eens dicht bij elkaar zijn. Dat maakt de kans op besmetting groter, vandaar deze forse maatregel. We begrijpen de impact van dit besluit, maar rekenen op jullie begrip. Probeer creatief te zijn om toch contact met onze gasten te onderhouden, bijvoorbeeld door hen wat vaker te bellen voor een praatje. Of stuur eens een kaartje.
 
Via "Mijn Zonnebloem" houden we de medewerkers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Het is helaas niet mogelijk om iedereen steeds persoonlijk te informeren over de ontwikkelingen. We hopen ook op begrip daarvoor.
 
Laten we ons allemaal inspannen om het virus zo snel mogelijk een halt toe te roepen. Dan kunnen we dit voorjaar toch nog leuke activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking organiseren.
 
Met hartelijke groet,
 
Marc Damen

José Adam

0646542273
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken