Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Droevig bericht

Overlijden van onze secretaresse Rose-Marie de Burger op 3 januari 2021

Beste medewerkers van de Zonnebloem afdeling Clinge,

Hieronder treft u een document aan wat je als mens niet graag samenstelt.
Helaas hoort het ook bij het leven. Het is mijn, onze plicht, om u op correcte wijze te informeren over de wijze waarop wij, het bestuur van de Zonnebloem afdeling Clinge, onze innige deelneming betuigen aan de familie van Rose-Marie.


In memoriam

Vanaf 2011 was Rose-Marie medewerker van onze Zonnebloemafdeling. Al gauw mochten we profiteren van haar talenten en heeft zij vele jaren lang tot nu toe het secretaresse werk voor onze afdeling verricht. Wij herinneren haar hartelijkheid, haar vriendelijkheid, nooit op de voorgrond treden, correct bescheiden en respectvol naar ons allemaal maar wel altijd er zijn voor de afdeling.

De uitnodigingen voor de gasten altijd verzorgd met een leuke afbeelding erbij. Dat kon zij als geen ander. De duidelijke verslaggeving van de vergaderingen met de medewerkers was altijd kort, bondig en duidelijk weergegeven. Ook haar verschijning mocht er zijn. Vaak in een mooie jurk en haar liefde voor de kleur rood etaleerde ze op een zeer aangename wijze in haar hele optreden.

We zullen haar missen en na een tijd zullen we ernaar streven om de mooie momenten met haar als blijvende herinnering te bewaren.

Wij wensen haar man Etiënne en kinderen heel veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Namens het bestuur van
de Zonnebloem afdeling Clinge,
C.H.J.C. Dhont, Voorzitter.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

José Adam

0646542273
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken