Valentijn bingo 16 februari 2016

Zonnebloem afdeling

De Valentijnbingo staat ieder jaar in het teken van de Liefde. De cadeaus worden hierop ingekocht en de wafels in de vorm van hartjes, gebakken door de vrijwilligsters.

Cothen, 16 februari 2016. De Valentijnsbingo op dinsdag 16 februari, georganiseerd door de afdeling Cothen/Langbroek, stond geheel in het teken van rood: rood van Valentijn en rood van kersen. En aan het eind van dit gezellig samenzijn waren ook vele wangen rood gekleurd van inspanning of van het glaasje advocaat! Maar ook bij de prachtig uitgestalde prijzen ontbrak de kleur rood niet (kersenjam, kersen op sap, kersenbonbons, planten met rode bloemen, geschenkverpakking met rode accenten). Er was weer veel werk van gemaakt en het resultaat mocht er wezen. Hulde aan Tonnie van Hengstum en Lidwien van de Berg die de bingo’s al jaren fantastisch verzorgen.

Ontvangst

Traditiegetrouw werden de gasten door de vrijwilligers ontvangen en was er al snel een gezellig geroezemoes te horen. Er kon heerlijk worden bijgekletst onder het genot van koffie en thee. En daar werden wafels bij geserveerd, natuurlijk in de vorm van hartjes, want dat hoort bij Valentijn.

Bingo

Toen alle nieuwtjes waren uitgewisseld heette de voorzitter, Wim Groot Jebbink, iedereen hartelijk welkom en ging de bingo van start. De eerste ronde bingo was in de vorm van een verhaal over een kersendorp. In het verhaal zaten veel getallen verwerkt. Men moest dus zeer alert zijn, want die getallen waren de bingonummers. Het kiezen van een prijs was voor de winnaars niet eenvoudig, want het is moeilijk kiezen uit zoveel prachtige prijzen. Toen een drankje en hapje werden geserveerd was het tijd voor nog twee rondes bingo, maar die waren op de ouderwetse manier. Uiteindelijk ging iedereen naar huis met één of meerdere prijzen. Een fantastische ochtend voor onze gasten en die kon natuurlijk alleen maar zo geolied lopen door de inzet van onze geweldige vrijwilligers. We konden terugkijken op een heerlijke ochtend waar 50 gasten en 20 vrijwilligers zeer van hebben genoten.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?