Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

VAREN MET 98 JARIGE EN 3 GASTEN IN DE HAVEN VAN ROTTERDAM

Zonnebloem afdeling

ZONNEBLOEM VERVULT DE WENS VAN 98 JARIGE GAST

Cothen/Langbroek, 8 juli 2016. Op donderdag 7 juli 2016 organiseerde de Zonnebloem afd. Cothen/Langbroek een hartenwens voor de 98jarige heer Tillemans. Gewoond in Rotterdam wilde hij nog altijd graag een rondvaart maken door de haven in Rotterdam maar vooral nog eens door zijn straat rijden waar hij al die jaren heeft gewoond.

Rode kruis

Het Rode Kruisbusje kwam ’s-morgens om half negen voorrijden, want de heer Tillemans is rolstoel gebonden. Ook 3 gasten konden mee en de verzorgster van de Buurtzorg. Zij had een vrije dag genomen en onze vrijwilliger van de Zonnebloem Cees de Kruijff. Om kwart over 10 vaarde de boot door de haven van Rotterdam. Men zag zeer grote schepen, o.a. de Rotterdammer, de Holland Americalijn en vele grote vrachtschepen waar containers werden geladen en gelost.

Oude straat

Op de boot werd er genoten van koffie met appelgebak. Iedereen genoot van het uitzicht. Na afloop vertelde de heer Tillemans dat hij “zijn stekkie” nog niet had gezien. In overleg met de chauffeur werd de straat opgezocht waar hij vele jaren heeft gewoond. En dat gaf toch een herkenning ondanks het feit dat er zeer veel veranderd was in zijn oude omgeving.

Wens

De Zonnebloem heeft hiermee een nieuwe tendens ingezet nl. om naast de maandelijkse bijeenkomsten, kleinschalige activiteiten aan te bieden. Voor deze vier gasten is er een wens in vervulling gegaan en zeker voor de heer Tillemans. Zijn droom ooit nog eens naar Rotterdam te gaan kan hij nu van zijn bucket-list afschrijven. En voor de vrijwilligers een voldoening die zij niet gauw zullen vergeten. 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?