BEDRIJFSUITJE KNVB VOOR GASTEN VAN DE ZONNEBLOEM

Zonnebloem afdeling

De afdeling informatie management van de KNVB bood een bedrijfsuitje aan naar de dierentuin. 7 Gasten van de afd. Cothen/Langbroek van de Zonnebloem mochten hieraan deel nemen.

Bedrijfsuitje KNVB voor de gasten van de Zonnebloem Cothen/Langbroek

Bezoek aan de dierentuin in Amersfoort.

 

Op woensdag 28 september  2016 waren 7 gasten en 2 vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Cothen/Langbroek, uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de dierentuin in Amersfoort.

De afdeling informatie management van de KNVB had een bedrijfsuitje aangevraagd bij het nationale Bureau van de Zonnebloem in Breda. Aangezien de afd. Cothen/Langbroek zich had aangemeld ,interesse te hebben in een bedrijfsuitje, werden zij benaderd om deel te nemen.

De afdeling Cothen/Langbroek moest enkel zorgen voor 7 gasten en 2 vrijwilligers en het vervoer naar de dierentuin. Verder werd alles georganiseerd.

 

VRIJWILLIGERS

Om ± half 12 arriveerden wij met onze gasten bij de dierentuin. Hier stonden 7 rolstoelen klaar en 8  vrijwilligers van de KNVB. Zij duwden de rolstoelen en zo gingen we richting het restaurant om de lunch te gebruiken. Onderweg zagen we de bruine beer, grizzlybeer, olifanten, uilen enz. enz.

De lunch was heerlijk, Franse uiensoep, saucijzenbroodjes, heerlijke klaar gemaakte sandwiches, fruit, koffie, thee, jus d’orange enz.  Iedereen genoot van deze heerlijke lunch.

 

DINOSAURUSBOS

Hierna gingen we het park in. Allereerst werd er een bezoek gebracht aan het dinosaurusbos. Hoe deze dieren zoveel miljoen jaren hebben geleefd is haast onvoorstelbaar.

 

Daarna werden alle dieren bezocht in het park,  de zebra’s,olifanten, pinguïns en niet te vergeten de apen.

 

IJSJES EN EEN DRANKJE

Onderweg trakteerden de Zonnebloemafdeling iedereen op een ijsjes.

Tot slot werd er nog een drankje en snacks aangeboden.

Zowel de entree, de lunch en het drankje werden allemaal betaald door deze afdeling van de KNVB.

 

Het was een dag om nooit te vergeten. Het weer was prachtig en de gasten hebben voor 200% genoten. Ook de vrijwilligers van de KNVB vonden het een bijzondere mooie activiteit en gezien de reacties van de gasten zullen zij deze middag niet snel vergeten.

 

De zonnebloem afd. Cothen/Langbroek bedankte de vrijwilligers voor hun enorme inzet en bood iedereen een zonnebloem aan.

 

Echt een dag om nooit te vergeten en de lijfspreuk: ER KAN ZOVEEL MEER was hier werkelijk van toepassing.

 

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?