Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Woningbouwstichting steunt Zonnebloem

Zonnebloem afdeling

Schenking aan de Zonnebloem Cothen/Langbroek in verband met heropening nieuwe kantoor

 

-------------------

Woningbouwstichting steunt
Zonnebloem

COTHEN De woningbouwstichting heeft een prachtig vernieuwd kantoor. Deze werd begin oktober feestelijk in gebruik genomen. Directeur Wim Moggré: Wij zijn een maatschappelijke organisatie en staan ten dienste van het dorp. Daarom hebben we onze relaties gevraagd om bij de opening geen bloemen te geven, maar geld te schenken. Dit bedrag geven wij gheel graag aan de Zonnebloem.”Afgelopen woensdag kwamen vertegenwoordigers van de Zonnebloem het bedrag van maar liefst € 500,00 in ontvangst nemen. Ook krijgt de Zonnebloem nog 20 kaarten voor een bezoek aan de Tuinen van Appeltern.

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?