Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

NIEUWJAARSRECEPTIE

Zonnebloem afdeling

De traditionele nieuwjaarsreceptie werd ditmaal gehouden op dinsdag 3 januari 2017

Cothen, 3 januari 2017 . Dinsdag 3 januari 2017 waren de gasten van de Zonnebloem Cothen/Langbroek uitgenodigd voor de nieuwjaarsbijeenkomst.

Opening

De voorzitter heette de ruim 60 personen van harte welkom, wenste iedereen een heel gelukkig 2017. Samen met de vele vrijwilligers is het een prachtig jaar geweest. Ook werd er even stil gestaan bij de gasten die het afgelopen jaar zijn overleden.

Nieuw beleid

De voorzitter gaf een toelichting op de koers die de landelijke Zonnebloem stimuleert om in de toekomst kleinschalige activiteiten te gaan organiseren. Het gaat hier om activiteiten die in klein groepsverband met gasten gehouden kunnen worden. Bijvoorbeeld. Als er gasten naar een concert willen, een musical of ergens willen gaan eten. Dan kan in overleg met een vrijwilliger/ster dit geregeld en georganiseerd worden. De kosten zijn wel voor de gasten zelf, maar de afdeling zorgt voor vervoer en gaat desnoods mee als de gasten dat willen. Dat kan zijn één op één of met een klein groepje. Alle gasten hebben inmiddels een enquete formulier ontvangen waarop zij kunnen aangeven waar hun interesse ligt. Het bestuur gaat dan een programma maken om alle wensen zoveel mogelijk te laten uitkomen. De maandelijkse activiteiten blijven gewoon doorgaan. Na de koffie met appelflap kwam de borrel op tafel en een hapje en werd er met zijn allen geproost op het nieuwe jaar.

Spelen

Hierna konden de gasten naar hartenlust een kaartje leggen of rummikubben of gezellig met elkaar de laatste nieuwtjes uitwisselen. Een hele gezellige ochtend en een warm begin voor het nieuwe activiteitenjaar.  

 

 

 

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?