Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

afscheid-van-een-zonnebloemicoon

Zonnebloem afdeling

14 maart is uitgebreid afscheid genomen van Gerrie van der Horst als bestuurslid!

Tijdens de ledenvergadering van de Zonnebloem afdeling Cothen/Langbroek van 14 maart is uitgebreid afscheid genomen van Gerrie van der Horst als bestuurslid. Sinds 1995 heeft zij eerst als waarnemend lid bezoekwerk en de laatste 10 jaar als hoofd activiteiten in het bestuur gezeten.
Boegbeeld
Zij was het boegbeeld, nam in alles het voortouw. Was het niet tijdens het organiseren van activiteiten voor gasten dan wel om wafels te bakken voor de Zonnebloem. Onder haar bezielende leiding liep alles als een goed geoliede machine. Ook zieke vrijwilligers konden op haar rekenen. Ze stond voor ze klaar. Ze deed alles met verve. Wim Groot Jebbink, bestuursvoorzitter, memoreerde uitvoerig haar verdiensten. En daar kwam bijna geen einde aan.
Oorkonde en schilderij
Natuurlijk kreeg ze de oorkonde van verdiensten en een map met persoonlijke dankbetuigingen van de vrijwilligers waarna ze luidkeels werd toegezongen met een lied op de wijs van “Breng eens een zonnetje” en de tekst gewijzigd in “Zij bracht een zonnetje bij alle mensen”. Ook werd de man van Gerrie, Wout, in het zonnetje gezet, want Wout verleende altijd hand en spandiensten. Hij kreeg een bronzen beeldje van waardering. Zeer verdiend! Als grote verrassing kreeg Gerrie een prachtig schilderij gemaakt door Hans Scholman. Ze viel even helemaal stil en dat zegt wat! Op het schilderij is een gezicht op Cothen te zien overstraalt door twee Zonnebloemen.
Gerrie straalt over Cothen
In een begeleidende brief zei Hans, die bij de overhandiging aanwezig was, dat de Zonnebloem en zeker Gerrie straalt over Cothen. Gerrie ís de Zonnebloem werd zelfs gezegd. Gerrie dankte voor dit fantastische afscheid maar benadrukte dat zij dit allemaal nooit voor elkaar gekregen had als ze niet kon bouwen op al die fantastische vrijwilligers. Natuurlijk blijft Gerrie vrijwilliger en reserve zodat het bestuur altijd een beroep op haar kan doen en dat aanbod hebben we maar wat graag aangenomen.

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?