Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geslaagde Valentijnsochtend

Zonnebloem afdeling

Goed bezochte Valentijnsochtend met medewerking van ‘Noottuygh’, een groep enthousiaste zangers en muzikanten uit Zeist

Welkom

“Wat een enorme opkomst!” Zo begon Wim Groot Jebbink, voorzitter van het Zonnebloembestuur afdeling Cothen/Langbroek, zijn openingswoordje tijdens de Valentijnsochtend op dinsdag 14 februari. Want de opkomst voor deze jaarlijkse feestelijke bijeenkomst was zo groot dat er stoelen en tafels moesten worden bijgezet. Op zoveel gasten, 60 personen, hadden we niet gerekend, maar ze waren allemaal meer dan welkom.

Wafels

Toen de eerste kop koffie was geserveerd werden heerlijke wafels, natuurlijk in de vorm van hartjes, binnengebracht. Deze waren ’s morgens vroeg al door enkele vrijwilligers gebakken. Ook de 13 vrijwilligers die deze ochtend een helpende hand boden lieten zich de wafels goed smaken. En dat was ze, om in Valentijnstermen te spreken, van harte gegund. Want zonder hun hulp zou zo’n ochtend echt niet mogelijk zijn.

Optreden ‘Noottuygh’

Al eerder had Nootthuygh voor de Zonnebloem afdeling Cothen/Langbroek opgetreden. Dus we wisten wat we konden verwachten. En ja hoor, die verwachting maakten ze helemaal waar: tijdens deze ochtend verzorgden Noottuygh wederom een fantastisch, sprankelend optrede waarmee ze zowel gasten als vrijwilligers aangenaam verrasten.

Twee accordeonisten en één Irish whistle-player begeleidden zeven zangers en brachten een breed repertoire ten gehore. Voor de pauze waren dat o.a. Irish songs en Engelstalige zeemansliederen en na de pauze, onder het genot van een drankje en een hapje, kwam ook het Nederlandse repertoire aan bod. Op de wijs van “Cheerio! Cheerio!” bezongen zij zelfs Cothen! “Vorige keer heb ik ook zo van hun optrede genoten, dus ik wilde ze graag weer horen” liet een gast weten. Kortom: allemaal ingrediënten voor een gezellige, muzikale en swingende Valentijnsochtend! Er werd zelfs gedanst!

Jubilaris

Tijdens de pauze vroeg Wim het woord: “ Beste mensen, zonder onze vrijwilligers zouden we een dergelijke ochtend niet kunnen organiseren. Ik wil graag één van jullie vandaag speciaal in de bloemetjes zetten.” En hij riep de nietsvermoedende Stieneke Heij naar voren. Zij kreeg de zilveren Zonnebloemspeld met oorkonde uitgereikt voor 10 jaar trouwe dienst als vrijwilliger van de Zonnebloem.

Geslaagde ochtend!

Na het laatste applaus bedankte Wim de muzikanten. Hij kon ze helaas geen Ierse whisky aanbieden maar wel een advocaatje met slagroom en dat lieten ze zich ook goed smaken. We kunnen tevreden terugkijken op een zeer geslaagde ochtend!

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?