Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Paasbingo

Zonnebloem afdeling

Zonnebloem Cothen/Langbroek organiseert Paasbingo

Op dinsdag 11 april werd weer de jaarlijkse bingo-ochtend georganiseerd door de Zonnebloem Cothen/Langbroek. Omdat het Paasweekend voor de deur staat, stond alles in het teken van Pasen.

Een grote groep vrijwilligers was al vroeg aanwezig in de muziekzaal van Excelsior. En als je dan ziet hoe de lege zaal omgetoverd wordt in een sfeervolle omgeving, is dat geweldig!

Iedereen weet wat hij/zij moet doen van stoelen en tafels neerzetten tot de paaseitjes op tafel….Maar de voorbereidingen zijn al veer eerder gestart door Tonny van Hengstum en Corry Rosengarten.  Zij hebben met veel fantasie allerlei prijzen gemaakt en gekocht, die prachtig uitgestald werden op de tafels.

 

Verrassing

 

Tegen 10.00 uur arriveren de 60 gasten, op eigen gelegenheid of opgehaald door onze chauffeurs. Iedereen geniet, ze hebben zich erop verheugd. De ochtend wordt geopend door de voorzitter, Wim Groot Jebbink. Hij heet iedereen welkom en vraagt meteen de aandacht voor iets speciaals, nl. onaangekondigde gasten. Wat gebeurt hier?  Eén van hen neemt het woord en stelt zich voor als de voorzitter van de “Stichting De Verlichte Optocht Cothen”. Zij hebben een verrassing voor ons, nl. een cheque van € 250,--, die ze graag aan de Zonnebloem Cothen/Langbroek willen overhandigen. En dat gebeurt door de huidige voorzitter van de stichting, de heer Arnold van Dam en medeoprichter de heer Albert Stooker (voor hem was dit trouwens ook een verrassing)  Zij dragen de Zonnebloem Cothen/Langbroek een warm hart toe vanwege het organiseren van zoveel mooie activiteiten voor alle gasten.

 

Bingo

 

En dan wordt het stil……want de bingo gaat beginnen! Duidelijk worden de nummers voorgelezen en de spanning stijgt. De advocaatjes op tafel worden voor even vergeten. Hoera, bingo, de eerste winnaar meldt zich en mag kiezen uit de prachtige prijzen. Daarna gaat het door totdat de kaart vol is en een grote groep mag komen uitkiezen. Er worden 3 rondes gespeeld en uiteindelijk gaat iedereen met een prijs naar huis.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde supergezellige ochtend.

 

   

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?