Wafels bakken op Koningsdag

Zonnebloem afdeling

De klus is geklaard en het was wederom geweldig.

De klus is geklaard en het was wederom geweldig.

Dit jaar hebben we gekozen voor 90 pond bloem.

Het was al met al een meevaldag voor wat betreft het weer. We hadden door de slechte berichten over het weer gekozen voor 90 pond. En we hebben ook dit jaar weer gebakken met 12 ijzers . Dit was een prima besluit want om 16.15 uur waren we “los”.

Een aantal mensen moesten we teleurstellen, maar wij waren klaar met het opruimen om 16.45 uur want door de vele helpende handen liep alles als een speer. Met zijn allen nog nagepraat onder het genot van een borrel en een borrelhapje die uitstekend waren verzorgd door de dames van de catering.  

Liesbeth Pieterse

0343-562158
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?